May the fors be with you

Taustamme

Olemme vuodesta 2010 asti toiminut monipuolinen ja asiakaslähtöinen rakennusalan yritys.

Pääasiassa teemme erilaisia saneeraustöitä, sekä liike- ja toimitilaremontteja. Asiantuntevan henkilökuntamme lisäksi meillä on luotettavat ja laadukkaat alihankintakumppanit. Panostamme erityisesti työn laatuun sekä pölynhallintaan – emme jätä jälkeemme epäsiistejä työmaita.

Palvelumme

Kommunikaatio ja asiakaslähtöinen ajattelutapa ovat ammattitaidon ohella tärkeimpiä työkalujamme.

01

Saneeraus

Teemme pääasiassa sisätilojen saneeraustöitä vankalla ammattitaidolla. Kohteitamme ovat kaikki toimitiloista pienempiin huoneistosaneerauksiin. Hoidamme saneeraukset osaurakkana tai avaimet käteen periaatteella. Kauttamme hoituvat myös putki-, ilmastointi- ja sähkötyöt yhteistyökumppaneittemme kanssa. Oli sitten kyse kylpyhuoneremontista tai vesivahinkosaneerauksesta, teemme kaiken katosta lattiaan rakennusalan hyväksyttävien normien mukaan.

02

Kosteusmittaus

Yhtiössämme toimii VTT:n sertifioima rakenteiden kosteusmittaaja, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus rakennusalalta. Mikäli epäilet vesivahinkoa tai haluat saada itsellesi varmuuden osto/myyntivaiheessa rakenteiden kunnosta, niin meiltä saat asianmukaisen ja lainpitävän kosteusmittausraportin. Suoritamme tarvittavat kosteusmittaustyöt myös rakennusvaiheessa.

03

Purkutyöt

Ahkera ja osaava henkilöstömme hoitaa purkutyöt siististi ja tehokkaasti. Kohteinamme ovat sekä laajemmat työt, kuten kerrostalojen linjaseneerausten purkutyöt, että pienemmät yksityiset kohteet. Tarvittaessa vastaamme kaikesta suojauksesta ja jätteiden käsittelystä aina loppusiivoukseen asti.

04

Asbestipurkutyöt

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa asbestipurkutyöt tehokkaasti erikoiskoulutuksen ja lupien mukaisella tavalla.

ASIAKKAIDEMME SUUSTA KUULTUA

“Linjasaneerauksen purkutyöt sujuivat tehokkaasti ja tosi hyvää siisteyttä noudattaen. Myös työaikainen käytävien ja asuntojen suojaaminen on hoidettu todella hienosti. Isännöitsijänä voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen heidän työhönsä.”

arrow_back arrow_forward

Peter Hillman

SATA-ISÄNNÖINTI KY

Etsitkö osaavaa tekijää projektillesi? Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa juuri sinua

Patrik Forsbacka